Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 06.10.2024, 04:23

Моє ГДЗ

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 59
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Результати тесту з української мови та літератури оголосять 12 травня

Вже 12 травня 2015 року Український центр оцінювання якості освіти оголосить результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури. Для декого цей день відкриє двері в майбутнє, а декому доведеться попрощатися з мрією навчатися у вищому навчальному закладі в 2015 році.

Цього ж дня експертна комісія з питань визначення результатів зовнішнього оцінювання встановить поріг «склав/не склав» для тесту з української мови і літератури, ухвалить таблиці відповідності тестових балів рейтинговій оцінці за шкалою 100 - 200 балів та таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень за шкалою 1-12 балів.

Відомості результатів державної підсумкової атестації випускників з української мови загальноосвітнім навчальним закладам будуть надіслані до 15 травня.

Також до 7 травня буде ухвалено рішення про доцільність вилучення завдань № 29-33 із сертифікаційної роботи або про перегляд системи їхнього оцінювання, враховуючи велику кількість звернень та негативний суспільний резонанс. Якщо за результатами експрес-аналізу буде встановлено, що дуже велика кількість абітурієнтів не змогла правильно виконати вищезазначені завдання, то Український центр оцінювання якості освіти проситиме Комісію з визначення результатів повернутися до визначення правильних відповідей на завдання та ухвалити нове або підтвердити попереднє рішення.

Переглядів: 499 | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту

  • Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz